5 på Instagram: fransk bulldog

Ooh la la! Pardon our french, vi digger alle firbente skapninger der ute, men denne måneden følger vi fransk bulldog på Instagram. Rasen er både søt, kjærlig og leken og elsker mennesker. Scroll deg gjennom de herlige profilene og vi er sikker på at vi klarer å få deg til å trekke på smilebåndet minst fem ganger!

@dailydanger 
Glem mellomnavn og etternavn, Danger er denne voffsens første og eneste navn! Danger har en eksentrisk personlighet og har tatt både Instagram og gatene i Los Angeles med storm.

hope your 2016 is starting off as good as mine! 🙍🏻❤️🐶 #themorningafter #newyears

A photo posted by danger (@dailydanger) on

@einarthefrenchie
Blogger, fotomodell og programleder Einar the frenchie har ikke bare egen Instagram-konto, han har egen blogg! Med sine sine kjappe replikker og uslåelige sjarm har denne fabelaktige frenchien tatt Norge med storm!


@stitchbully & cecar_frenchie

Disse to frenchiene har et litt spesielt forhold. Ryktet er nemlig at det er dobbeldating på gang mellom de to fabelaktige frenchiene og deres to mennesker! Mellom de to kontoene vil du finne flere frenchtastiske klær og kostymer enn du noen gang kunne forestilt deg!

 

@kompisthefrenchie
Som en ekte bergenser er Kompis en kul og selvsikker kjekkass som ikke sier nei til et utendørs eventyr. Han sitter også på en god dose innsideinformasjon om hvor du får tak i de beste rabattene på hundemat og snacks!

This view🙌

A photo posted by ✨Kompis The Frenchie✨ (@kompisthefrenchie) on

 

@3bulldogges
Hva er vel bedre enn én frenchie? Un, deux, trois, quatre!

Smunday.

A photo posted by Sumo, Ayumi, Tonka, & Mochi (@3bulldogges) on

Er det noen du savner, eller har din pelskledde venn en egen konto? Gi oss en lyd på Instagram eller e-post