Dyrevennlig hotell i Norge

Skal du på Norgesferie og vil dele opplevelsen med familiens beste venn? Stadig flere hoteller ønsker firbente gjester velkommen sammen med de tobente.

For mange dyreforeldre kan ferien by på utfordringer med pass av kjæledyret. Under har vi samlet en liste over hoteller som gjerne vil sjekke inn både deg og den firbente:


Thon Hotel Bristol Bergen
På Thon Hotel Bristol i Bergen er alle velkommen og de firbente er intet unntak. Hotellet ligger sentralt til i hjerte av Bergen og det er kort vei fra til Torgallmenningen, Bryggen og Fisketorget. Hotellet har satt av hele 11 rom til kjæledyr, hvorav to er familierom med plass til fire tobente. Resepsjonen vil være behjelpelig med kart over de nærmeste parkene, turområdene og ikke minst fjellene! Er voffsen din en syvsover? På søndager tilbyr hotellet sen utsjekk ved ledig kapasitet.

 

Clarion Hotel Air Sola
Clarion Hotel Air ønsker alle hunder velkommen og håper du tar med deg den firbente neste gang du skal ut å reise. I fjor åpnet hotellet dørene for menneskets beste venn på nyttårsaften, hvor de fristet med doggiebag fylt med godis og støyfrie rom. 

Bilde: Dagsavisen RA

The Thief Oslo
Luksushotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo har som policy å gi hunder samme service som mennesker. Her kan vi garanterer at din firbente venn blir behandlet som en ekte VID (Very Important Dog)! Ved innsjekk får du utdelt en pakke som inneholder blant annet en leke, en gave og hundeposer. På rommet venter egen seng og teppe og et “do not disturb – dog sleeping”-kort. The Thief tilbyr også hundevakt og hundestell til din hårete kompanjong. Vann/mat-skål står til disposisjon under hele hundens opphold.

Bilde: Einar the frenchie

 

Best Western Nova Hotel Trondheim
Best Western vet at kjæledyret er en viktig del av familien og på flere av hotellene er du velkommen til å ta med deg din beste venn. På Nova Hotel i Trondheim tilbyr de 15 rom i forskjellige kategorier som er dyrevennlig. Har du med deg voffsen på tur? Ta turen innom hundeparken på Lade!

Bilde: Adressa.no


Dr. Holms Geilo
Med gode muligheter for jakt og fiske, milevis med langrennsløyper og et vell av aktivitetstilbud kan Dr. Holms være et ypperlig overnattingssted for hele familien. Hotellet har nemlig hele 21 rom hvor din firbente venn kan være med. Dr. Holms ligger i sentrum av Geilo og har eget spa for tobente.

 

Scandic Nordkapp
Scandic Nordkapp ligger rett utenfor Honningsvåg og kun 30 km fra Nordkapp. Hotellet er omkranset av et praktfullt landskap, med vakker natur så langt øyet kan se. Ta med deg voffsen på en gåtur i frisk natur og ta en selfie med den kjente statuen Bamse!

 

Forsidebilde: ownedbypugs.com