10 tørrfôrfavoritter: valp

Det kan ta tid å finne riktig mat til det nye familiemedlemmet. Det som er riktig for naboen er ikke nødvendigvis riktig for din firbente venn. Vi har derfor satt sammen en topp 10 liste med noen av våre favoritter som forhåpentligvis gjør det enklere for deg å velge fôr til din hårete venn.

Riktig fôr betyr blank pels, mer energi og økt livskvalitet! Her er våre ti tørrfôrfavoritter:

Hill’s Science Plan Puppy Healthy Development
Førstemann ut er Hill’s. Med kylling som hovedingrediens er Puppy Healthy Development er sammensatt for å støtte immunforsvaret og bevegelighet hos valpen og inneholder antioksidanter og omega-3. Fôret er spesielt egnet for valper fra 1 – 12 måneder.

Orijen Dog Puppy
Er du opptatt av ren og lokalprodusert mat? Prisbelønte Orijen er fremstilt av ferske ingredienser og inneholder hele 80 % kjøtt fra kylling og kalkun og 20 % frukt og grønt. Orijens valpefôr er med andre ord fullspekket med alle de næringsstoffene valpen din trenger for optimal helse og utvikling. Fôret passer best for valper av alle små og mellomstore raser i alderen 1 – 12/24 mnd.

Acana Dog Puppy & Junior Heritage
Acana er lillesøsteren til Orijen og inneholder samme kvalitet og lokale råvarer. Acana ligger lavere i pris da den inneholder mindre kjøtt og protein. Acana Puppy & Junior Heritage er spesielt utviklet for å være tilpasset valpens naturlige kosthold med en sunn og variert blanding av kjøtt, frukt, grønnsaker. Passer til valper fra 1 – 12 måneder av mellomstore raser.

4 Eukanuba Puppy
Eukanuba Puppy er et komplett og balansert fôr for valper i alderen 1 – 12 måneder. Fôret inneholder høye nivåer av animalske proteiner fra kylling og kalkun. I tillegg inneholder fôret alle viktige vitaminer og mineraler som er nødvendige for vekst hos din firbente lille venn.

Orijen Six fish
Har du hørt historien om Orijen Six? den inneholdt en hel haug med ny og fersk fisk! Med fisk som eneste proteinkilde er dette et godt alternativ for firbente med fôrintolleranse mot storfe, svin, kylling, kalkun eller lam. Passer for hunder av alle raser, størrelser og livsstadier. Båb-båb – dædi-dædi – båb-båb – suuh!

Acana Dog Grasslands
Acana Grasslands er et komplett fôr til hunder av alle raser og størrelser. Fôret inneholder lam, egg, villfanget fisk og and, i tillegg til lokalt dyrkede grønnsaker, frukt og urter. Acana er tilberedt med Canadas høyeste kvalitet som vil holde det nye familiemedlemmet ditt frisk og rask.

Iams Puppy & Junior
Fôret er spesielt utviklet for små og mellomstore valper med kylling som hovedingrediens. I denne matpakken finner du fibre for sunn fordøyelse, antioksidanter som støtter immunforsvaret og ikke minst en dose DHA for en smarte valper! Passer fra 1 – 12 måneder.

Royal Canin Junior
Royal Canin fører et bredt sortiment og tilbyr fôr til de fleste. Deres junior-versjon bidrar til harmonisk vekst takket være et tilpasset energiinntak og et høyt proteininnhold. Fôret er en kombinasjon av næringsstoffer for å gi optimal fordøyelse til ditt nye familiemedlem.

Acana Grass-Feed Lamb
Sliter voffsen med sensitiv hud eller ømtålig mage? Med lam som eneste animalske ingrediens har Acana redusert behovet for syntetiske ingredienser og fôret passer derfor til hunder med allergi eller fôrintolleranse. Fôret inneholder i tillegg frossentørket lammelever for å gi ekstra god smak til kresne voffsene. Passer til hunder av alle raser, størrelser og livsstadier. PS: fôret er også helt kornfritt!

10 Orijen Dog Puppy Large
Sist, men ikke minst; Orijen Dog Puppy Large! Valper av store raser trenger en balansert mengde kalsium og fosfor for å kunne støtte en sunn vekst. Fôret inneholder derfor naturlig kalsium fra kylling og fisk. Puppy Large er et komplett fôr til valper som vil veie 30 kg eller mer i voksen alder.

Smaken er som baken og det kan ta tid før dere finner favorittfôret. Noen liker kjøtt, andre liker fisk. Prøv dere fram og gjør dere noen erfaringer rundt hva som fungerer bra og hva som fungerer mindre bra. Lykke til!