10 grunner til å prøve Dyrekassen

I en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme å kjøpe inn nytt fôr før det er tomt i fôrsekken. Dyrebutikker er ofte tomme for fôret du er på jakt etter i tillegg til at sekkene kan være tunge å bære på. Dyrekassen løser alt dette for deg!

Her har du 10 gode grunner til at du burde bli med på laget!

 1. Du sparer tid i hverdagen
  I Dyrekassen mener vi at hverdagen skal brukes sammen med dem man er glad i. Derfor synes vi at du skal la oss sørge for at ditt kjæledyr alltid har godt fôr i matskålen sin, slik at du kan bruke tiden din på ting som er viktig for deg.
 2. Du går aldri tom for fôr
  Det er få ting som er kjedeligere enn å oppdage at det er tomt i fôrsekken. Med Dyrekassen velger du selv når og hvor ofte du ønsker å motta favorittfôret til ditt kjæledyr, slik at du slipper turer til dyrebutikken.
 3. Det er ingen bindingstid
  I Dyrekassen tror vi ikke på bindingstid, vi tror på å levere en god tjeneste. Derfor skal vi alltid levere dyrekassen på dine premisser, akkurat når din firbente venn har behov for påfyll i matskålen.
 4. Fri frakt over 499,-
  For å gi flest mulig av våre kunder fri frakt, har vi satt ned fraktgrensen til 499,- Uansett om du kjøper én eller to sekker, vil det dermed ikke påløpe ekstra fraktutgifter ved å bruke Dyrekassen.
 5. Hver 10. sekk gratis
  I dyrekassen tror vi på å belønne trofaste kunder. Derfor gir vi alle kunder hver 10. sekk gratis! Bonusprogrammet forutsetter at varen er i samme størrelse og merke og gjelder kun ved kjøp av tørrfôr.
 6. Full fleksibilitet
  Hos Dyrekassen har du alltid full fleksibilitet og du kan styre dine dyrekasser selv på Mine Sider. På Mine Sider kan du blant annet endre dato for kommende leveranser, endre varer i dyrekassen og velge hvor ofte du ønsker levering (fra 2 – 20 uker).
 7. Forenklet utlevering
  Er du ikke hjemme mellom kl. 17:00 – 21:00 når Posten leverer, sier du? Frykt ikke! Kryss av for Forenklet utlevering på Mine Sider og vi vil sette fra oss fôrsekken på trappen din om du ikke er hjemme. Postbudet vil ta en siste vurdering på bosted, vær og vind.
 8. Bestill frem i tid
  Trenger du ikke fôr med det samme? Da kan du sette første leveringsdato frem i tid. Du velger selv når du ønsker levering fra hver 2. til hver 20. uke. Du betaler selvfølgelig ingenting før vi sender favorittfôret avgårde med raskeste postbud!

 9. Kun kvalitetsfôr
  Skal vi virkelig kunne bidra til bedre dyrevelferd hver dag, betyr det at vi bare kan selge kvalitetsprodukter til katt og hund. Du kan derfor stole på at alle produktene du finner hos Dyrekassen har gjennomgått vår strenge kvalitetskontroll. Av merkene vi fører finner du blant annet Royal Canin,Eukanuba, Orijen, Acana, Pro Plan, Ever Clean, Tidy Cats, Iams og mange flere. 
 10. Kundeservice med hjerte for kjæledyr
  I Dyrekassen kan du stole på at du alltid snakker med mennesker som er lidenskapelig opptatt av dyr. Vi tror på kunnskap og kvalitet og vil alltid strekke oss langt for å sikre at ditt kjæledyr har det beste fôret tilgjengelig.
  Fortsatt ikke overbevist? Bli med oss på leveranse med TV2s God Morgen Norge!